AST IRK DERNEĞİ GENEL KURUL SECIMI YAPILDI

HABER TARİHİ: 01 Mart 2019
500 Kişi okudu

AMERİCAN STAFFORDSHİRE TERRİER IRKI KINOLOJI DERNEĞİ 27 / 02 / 2019 KÖPEK IRKLARI VE KİNOLOJİ FEDERASYONU ( KIF ) TE YAPMIŞ OLDUĞU GENEL KURUL, SAAT 14:00 DA BAŞLAYIP YETERLİ ÇOĞUNLUK SAĞLANARAK SAAT 16:30 DA SONA ERMİŞTİR... YÖNETİM VE ALT KADRO AŞAĞIDAKİ LİSTEDEKİ GİBİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLMİŞTİR... CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN. ------------------------------------ YÖNETİM KURULU ASIL: BAŞKAN: ILKER ÖRKMEZ AS BAŞKAN: YAVUZ KIRILMAZ GENEL SEKRETER: ŞAFAK LOKMAN DURMUŞ MUHASİP: JULİANA SÜTUNÇ YK ÜYE: HAYDAR ÇELIK YÖNETİM KURULU YEDEK: LEYLA KIRILMAZ ÜMİT SÜMBÜL GRİGORİ YAKİMOV DOĞUKAN KURTKAYA ÖZGÜR OĞUZ DERNEK ÜRETİM SORUMLULARI: JULİANA SÜTUNÇ ŞAFAK LOKMAN DURMUŞ DERNEK DENETLEME KURULU ASIL: DILARA OĞUZ OĞUZHAN SENLIK KAAN ERSOY DERNEK DENETLEME KURULU YEDEK: GIRAY ILKER BAŞARAN ENVER AYDINER GAMZE ERSOY DERNEK DISIPLIN KURULU ASIL: LEYLA KIRILMAZ ÜMİT SÜMBÜL ŞAFAK LOKMAN DURMUŞ DERNEK DISIPLIN KURULU YEDEK: ÖZGÜR OĞUZ YAVUZ KIRILMAZ JULİANA SÜTUNÇ DERNEK ILETİŞİM SORUMLULARI: İLKER ÖRKMEZ YAVUZ KIRILMAZ ŞAFAK LOKMAN DURMUŞ DERNEK KINOLOJI EGITIM VE CALISMALARI SORUMLULARI: ILKER ÖRKMEZ JULİANA SÜTUNÇ DERNEK BASIN VE REKLAM SORUMLULARI: ŞAFAK LOKMAN DURMUŞ ILYAS TABAK HAKAN YILMAZ ENVER AYDINER MERT GÜREL DERNEK WEB SİTESİ SORUMLUSU: ŞAFAK LOKMAN DURMUŞ LEYLA KIRILMAZ DERNEK ORGANIZASYON SORUMLULARI: YAVUZ KIRILMAZ LEYLA KIRILMAZ ŞAFAK LOKMAN DURMUŞ HAKAN YILMAZ ENVER AYDINER DERNEK DIL CEVIRI VE YAZIŞMALAR SORUMLULARI: JULİANA SÜTUNÇ GRIGORI YAKIMOV ALINA YAKIMOV ÜMİT SÜMBÜL LEYLA KIRILMAZ IŞ VE SPOR KOPEKLERI SORUMLUSU: UĞUR KURŞUN HANDLIG VE SHOW EĞITIM SORUMLULARI: GRIGORI YAKIMOV JULİANA SÜTUNÇ ÖZGÜR OĞUZ DİLARA OĞUZ ŞAFAK LOKMAN DURMUŞ KIF TEMSILCILERI ( DELEGE ) ASIL: YAVUZ KIRILMAZ HAYDAR ÇELIK ŞAFAK LOKMAN DURMUŞ İLKER ÖRKMEZ KIF TEMSILCILERI ( DELEGE )YEDEK: LEYLA KIRILMAZ ÜMİT SÜMBÜL KAAN ERSOY